ktyrberg.blogg.se

Melbourne

Kategori: Allmänt

Fullspäckat schema gör det svårt att hinna få tiden att räcka till att skriva här tydligen men jag ska göra mitt bästa att komma ihåg godbitarna. :)
 
Onsdagen var det dags att byta boende. Vi hade tidigare läst om ett hostel som hette "the Nunnery" och personalen kallade sig nunnor. De skulle ha kvällsaktiviter och mysiga lokaler. Vi stromtrivs redan när vi kommer innanför dörren och önskar att vi hade bokat flera nätter där på en gång. Men såklart var de fullbokade till helgen. Vi hann iallafall njuta av en mysig soppkväll och supertrevlig och hjälpsam personal som hjälpte oss med alla frågor och bokningar vi kunde komma på.
 
 
Incheckade på hostlet och turen för morgondagen bokad begav vi oss till ett område i närheten med många funkbutiker och mysiga matställen. 
 
 
Sedan bestämde vi oss för att hitta alla häftiga graffitimålningar som skulle finnas i innerstaden. Efter en del snurrande på kartan hittade vi dem. Vissa såg ut som vanligt kladd i massvis med lager med det fanns andra helt magiska konstverk.
 
 
 
Dagen avslutades som sagt med soppkväll på hostlet. Från den stora grytan hälldes drt upp soppa i skålar och muggar, den kryddstarka mustiga soppan intogs med smatskedar, teskedar, dracks och skedar byttes då det inte fanns till alla. Det är något jag kommer sakna med att backpacka. Hänsynen man har till varandra, öppenheten till fullkomligt främmande människor och att man aldrig har tråkigt eller behöver vara ensam men behöver man egentid så är det heller ingen som tvingar sig på dig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: